2018-04-24 18:03:24• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló április 29-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

 

Mozi


Éjjeli napfény (Midnight Sun) - A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét - amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak. Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek, és innentől kezdve minden éjszakát együtt töltenek a csillagok alatt. Katie előtt megnyílik a világ, lelkitársa oldalán végre valóra válik rég áhított álma. Ám a fiú elől eltitkolja a betegségét, amivel óriási veszélybe sodorja az életét... 


Jönnek a kacsák (Duck Duck Goose) - A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak. 


Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) - A Marvel mozis univerzumának egészét felölelő, tíz év eseményeinek tetőpontját jelentő Bosszúállók: Végtelen háborúban minden idők legnagyobb és leghalálosabb leszámolására kerül sor. A Bosszúállóknak és szövetségeseiknek mindent kockára kell tenniük, hogy megfékezzék a nagy erejű Thanost, aki egy szemvillanás alatt elpusztíthatja a világot. 

 

 

Színház


Április 25., szerda, 10.30 órától: A dzsungel könyve – Északi Színház, Barta Enikő bérlet


Április 25., szerda, 17 órától: A dzsungel könyve – Északi Színház, Szabadkai József bérlet


Április 25., szerda, 20 órától: Vasvonó – Dinu Lipatti Filharmónia, bemutató előadás


Április 27., péntek, 19 órától: Család ellen nincs orvosság – Északi Színház, Deésy Jenő bérlet


Április 28., szombat, 19 órától: Család ellen nincs orvosság – Északi Színház, Diószeghy Iván bérlet


Április 29, vasárnap, 19 órától: Család ellen nincs orvosság – Északi Színház, jótékonysági előadás Család ellen nincs orvosság – Északi Színház, Diószeghy Iván bérlet
 

Április 29, vasárnap, 19 órától: Család ellen nincs orvosság – Északi Színház, jótékonysági előadás

 

 

Kiállítás


Képzőművészeti kiállítás


A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmárnémeti Városi Tanács valamint a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szeretettel várja Önt és barátait Ardelean Anton (festészet); Dragoş Vasile (szobrászat) és Zilahi Kató Klára (fényképészet) képzőművészeti kiállítására a Szatmár Megyei Tanács  Képzőművészeti Galériájába.
 

A kiállítás 2018. március 22. - 2018. május 2. között látogatható.

 

 

Koncert


Április 26-án, csütörtökön este 18.30-tól újabb csodálatos szimfonikus hangversenyre várják az érdeklődőket a Dinu Lipatti Filharmóniába.


A karmester ezúttal Stefan Novak, a szólista pedig zongorán Balázs Boda. Műsoron szerepel Antonin Dvorak: g-moll zongoraverseny op. 33; Charles Gounod: D-dúr szimfónia no. 1.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: