2015-04-14 15:13:46• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló április 20-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Április 15-től a Grand Mall Cinemában


Mad Max - A harag útja (Mad Max: Fury Road) - A világvége olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének hosszú ideje vége, a Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja. De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák, ami, úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Ketten vannak, és örök menekülés az életük. Az egyikük Max: hallgatag, harcos férfi, aki felesége és gyermeke halála után már csak a megbékélést keresi a vad káoszban. A másik Furiosa, a katonanő, aki úgy hiszi, túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, arra a tájra, ahol a gyerekkorát töltötte.

Danny Collins - Danny Collins (Al Pacino), az öregedő rocksztár régi slágereivel haknizik. Úgy tűnik, mindene megvan: pénz, hírnév, gyönyörű menyasszony és még mindig megtölti a stadionokat rajongóival. A hajdani vad rockert a kemény évek, félresikerült kapcsolatok és az esténként újra meg újra előadott nóták kikészítik. Amikor managere (Christopher Plummer) megmutat Dannynak egy levelet, amelyet John Lennon írt neki 40 évvel ezelőtt, úgy dönt, ha kicsit megkésve is, de megfogadja példaképe tanácsát és mostantól azt teszi, amit a szíve diktál.

A pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2) - Nem mindig az a kemény, aki nagy, erős és gumibotot hord. Paul (Kevin James) például puha, nem túl eszes és túlságosan is teli van jó szándékkal. Tiszteli a zsarukat és imádja az egyenruhát: de csak egy nagyáruház biztonsági őre. Eddig jutott a rendvédelmi szamárlétrán, és úgy tűnik, nem is nagyon fog már feljebb kapaszkodni. Paul a lányával Las Vegasba utazik, akkor sem a kaszinók érdeklik: egy biztonsági őrök számára szervezet Expón szeretne részt venni. De aki született kétballábas, azzal mindig történik valami. A játékbarlangok csillogó világában még a helyi biztonsági emberek is azt hiszik, sokat érnek - folyton megalázzák és kiröhögik a mackószerű gorillát. Amikor viszont egy csapat szuperveszélyes műkincstolvaj csap le a városra, ki az, aki egyedül szembeszáll velük? Hát persze, hogy az, aki nyilvánvalóan teljesen esélytelen.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


 

17-én, pénteken 19:00 órakor - Dirty Dancing - a marosvásárhelyi András Lóránt Társulat vendégjátéka - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem - színpadi nézőtérrel játszott előadás

18-án, szerdán 10:00 órakor - Ciróka - babaszínház - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - bérletszünet

22-én, szerdán 10:00 órakor - Terülj, terülj, asztalkám - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - Iciri-Piciri bérlet

11:30 órakor - Terülj, terülj, asztalkám - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - Iciri-Piciri bérlet

18:00 órakor - Két összeillő ember - bemutató - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, kisterem

23-án, csütörtökön 10:00 órakor - Terülj, terülj, asztalkám - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - Iciri-Piciri bérlet

24-én, pénteken 10:00 órakor - Terülj, terülj, asztalkám - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - Iciri-Piciri bérlet

11:00 órakor - Csongor és Tünde - Református Gimnázium, Szatmárnémeti

11:30 órakor - Terülj, terülj, asztalkám - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - Iciri-Piciri bérlet

19:00 órakor - Az elveszett levél - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem - bérletszünet

25-én, szombaton 10:00 órakor - Zsófi nénit ellopták - - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, kisterem

26-án, vasárnap 16:00 órakor - Az elveszett levél - Kulturális Központ, Tasnád - Nóti Károly Bérlet

28-án, kedden 10:00 órakor - Zsófi nénit ellopták - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, kisterem

10:00 órakor - Terülj, terülj, asztalkám - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - Iciri-Piciri bérlet

11:30 órakor - Zsófi nénit ellopták - - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, kisterem

11:30 órakor - Terülj, terülj, asztalkám - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - Iciri-Piciri bérlet

29-én, szerdán 10:00 órakor - A szeretet malma - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem

11:30 órakor - A szeretet malma - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem

19:00 órakor - Az elveszett levél - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem - Harag György bérlet

30-án, szerdán 10:00 órakor - Terülj, terülj, asztalkám - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos

11:30 órakor - Terülj, terülj, asztalkám - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - Iciri-Piciri bérlet

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Filharmónia


Április 16-án 18.30 órai kezdettel szimfonikus koncertet tartanak a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében. A zenekart Romeo Rimbu fogja vezényelni, a koncert szólistája pedig Remus Rimbu hegedűművész lesz.


Kiállítás


A Szatmár Megyei Múzeumban látható „A fáraók Egyiptoma" elnevezésű kiállítás. Már a megnyitón nagy volt az érdeklődés és ez várhatóan nem is változik meg. A tárlatról bővebben itt olvashatsz.

Az Október 25. téren található galériában megnyílt Muhi Sándor képzőművész legújabb, formabontó tárlata, amely április végéig várja az érdeklődőket. Részletek itt.

 

Varázslatos stand-up esten lazíthatunk április 22-én


Április 22-én 19 órai kezdettel a Dinu Lipatti Filharmóniában gyűlnek majd össze mindazok, akik egy kis nevetéssel, könnyed humorral szeretnének kipihenni a mindennapok fáradalmait. Ráadásul nemcsak nevettető lesz a két magyarországi stand-upos előadása, hanem igazán elbűvölő is: az egyik fellépő ugyanis profi bűvész, és a jó poénok mellett lélegzetelállító trükkökkel lepi meg a közönséget. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: