2018-04-10 10:56:51• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló április 15-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

 

Mozi


Maja, a méhecske - A mézcsata (Maya the Bee: The Honey Games): A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagy hatalmú császárnőjét.


Az uralkodó szigorú feltételhez köti a játékokban való szereplését: ha Maja veszít, a kaptára nyári méztermését be kell szolgáltatnia. A bátor méhecskének el kell fogadnia a kihívást és a számára kijelölt csapattársakat is, akik között régi ismerősök is akadnak: Flip, a bölcs szöcske, a kissé ügyetlen, de jószívű hangyaikrek, valamint legjobb barátja, Vili. A küzdelem során Maja újabb barátokra és ellenfelekre tesz szert, miközben rájön arra is, hogy nem mindig az a legokosabb, ha a saját feje után repkedve akar győzelmet aratni. Hisz egységben az erő! Ezt pont egy hős méhecske ne tudná? 


 

Színház


Április 12., csütörtök, 9.30 és 11 órától: A bőgős fia meg az ördögök – Iparosotthon, Kisiskolás bérlet


Április 13., péntek, 9.30 és 11 órától: Hapci király birodalma – Iparosotthon, Iciri-piciri bérlet


Április 13., péntek, 19 órától: Biloxi blues – Északi Színház, Ács Alajos bérlet


Április 14., szombat, 19 órától: Biloxi blues – Északi Színház, Nagy Iza bérlet


Április 15., vasárnap, 11 órától: Mosó Masa mosodája – Tasnádi Kulturális Központ


Április 15., vasárnap, 19 órától: Én, és a kisöcsém – Szakszervezetek Művelődési Háza, a budapesti Körúti Színház vendégjátéka


 

Kiállítás


Tavaszi Fesztivál

A Polgármesteri Hivatalban nyitották meg a Szatmári Képzőművész Egyesület tagjainak kiállítását. Ez alkalommal 29 alkotó több mint 90 műve látható. A kiállított alkotások között láthatunk fényképeket, grafikákat, favaragványokat és festményeket is.


A kiállító művészek: Ardelean Anton, Baráth Csaba Attila, Babut Dorica, Bihari Beatrix Renáta, Buze Corina, Chereches Alexandra, Dan Gheorghe, Dragos Vasile, Estan Ecaterina, Foris Ecaterina, Gergely Csaba, Ghitta Silvia, Gyene Arnold, Haller Valentina, Keresztesi Monica, Kóter László, Mák Zsolt, Moldovan Cristina, Rátz Izabella, Rustiuc Mircea, Salajan Catalin, Simon Andrea, Szemerei Zsolt, Szodoray Parádi Hajnal, Tamasan Andrea, Tillinger Stefan, Veress Erzsébet és Zilahi Kató Klára.


A kiállítás március 3. és április 13. között tekinthető meg, a belépés ingyenes.Képzőművészeti kiállítás


A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmárnémeti Városi Tanács valamint a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szeretettel várja Önt és barátait Ardelean Anton (festészet); Dragoş Vasile (szobrászat) és Zilahi Kató Klára (fényképészet) képzőművészeti kiállítására a Szatmár Megyei Tanács  Képzőművészeti Galériájába.
 

A kiállítás 2018. március 22. - 2018. május 2. között látogatható.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: