2011-11-29 18:43:15• hírek • Kocsis Zoltán

Idén is lesz korcsolyapályánk az új központban

Idén télen is lehet majd korcsolyázni Szatmárnémeti új központjába, miután a Városi Tanács kedden jóváhagyta a műjégpálya kialakítását érintő javaslatot. A polgármester elmondása szerint egyéb vidámságok is várhtják a gyerekeket az Október 25 téren.

A tavalyi sikeren felbuzdulva a SC Nuova Atlantica SRL cég idén is kialakít egy műjégpályát az új központban. A Szakszervezetek Művelődési Háza előtt 700 négyzetméteres területet borít majd el a műjég, ahol december 2. és január 9 között szórakozhatnak a téli sportok szerelmesei. A tervek szerint az ár nem különbözik majd a tavalyitól. Akkor egy óra korcsolyázás 10 lejbe került, míg az iskolások 30%-os kedvezményben részesülnek idén is.

Ilyés Gyula a hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, elképzelhető, hogy egyéb meglepetésekkel is tudnak majd szolgálni a gyerekeknek. Elárulta, hogy különböző befektetők körhinta és vasút építésének lehetősége felől is érdeklődtek.

A polgármester elismerte ugyanakkor, hogy nem mindenkinek nyerte el a tetszését a tavaly sem a műjégpálya. "Lehetetlen mindenkinek a kedvében a járni. Itt van ez a hatalmas, üres, zord tér, miért ne tölthetnénk meg egy kis élettel télen is", mondta a város első embere.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: