2020-05-16 11:39:28• hírek • Bede Emőke

Hétfőtől a Petőfi utcán is beindul az ügyfélfogadás

Jó hírünk van mindazok számára, akiknek az útlevélosztályon vagy a Vezetői Jogosítvány- és Gépjárműnyilvántartó Közszolgáltatnál van elintézendő ügyük: hétfőtől itt is újraindul az ügyfélfogadás.

A prefektusi hivatal tájékoztatása szerint május 18-tól kezdődően hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között fogadják mindazokat az ügyfeleket, akik szeretnék leadni az útlevél igényléséhez szükséges dokumentumokat, szeretnének bejegyeztetni egy gépjárművet vagy ideiglenes rendszámot váltanának ki, esetleg vezetői engedélyüket újítanák meg.


Az útlevelek kiadása az illetékes osztály székhelyén, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között történik, viszont lehet kérelmezni akár a futárszolgálattal történő házhoz szállítást is. A gépjármű bejegyzésével kapcsolatos iratokat úgyszintén a Petőfi utcai székhelyen lehet kivenni hétköznaponta 8 és 16 óra között.


A prefektusi hivatal felhívja a figyelmet, hogy mindazok, akiknek a szükségállapot idején lejárt a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges dossziéjuk, vagy épp ezekben a hetekben kellett volna gyakorlati vizsgázniuk, május 25. után vizsgázhatnak ismét, az elméleti tudásfelmérés pedig június 6. után indul be újra.


A közszolgálat épületébe csak és kizárólag az előjegyzéssel rendelkező személyek léphetnek be, betartva a megfelelő távolságtartás és a maszkviselés szabályait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: