2013-08-31 16:50:31• hírek • Póti Orsolya

Hétfőn teszik közzé a pótérettségi eredményeit

A választott tantárgyakból rendezett vizsgákkal ért végett a pótérettségi augusztus 30-án, pénteken. A próbákon összesen 568 diák vett részt Szatmár megyéből.

Megyénkben az érettségi utolsó próbájára 764 diák jelentkezett, melyből 568-an jelentek meg a vizsgákon. A tanulók összesen tíz tantárgy közül - biológia, kémia, közgazdaságtan, fizika, filozófia, földrajz, informatika, logika, pszichológia, szociológia - választhattak ebben a tanévben.

Biológiából 199 vizsgáztak újra, a vizsgázók közül pedig egy diákot kizártak. Az anatómia pótérettségire 150-en jelentkeztek, de a vizsgán csak 120-an jelentek meg. Kémiából összesen 34-en bizonyíthattak újra, a közigazgatás vizsgán heten vettek részt, míg földrajzból 137-en vizsgáztak.

A fizika vizsgán 60-an, az informatikán négyen, a filozófián hatan vettek részt, logikából pedig egy diák vizsgázott újra.  

Az első eredményeket szeptember 2-án, 12 óráig teszik közzé, ezt követően pedig 16 óráig óvást nyújthatnak be a jegyeikkel elégedetlen diákok. A végleges eredmények szeptember 5-én lesznek nyilvánosak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: