2011-06-10 17:32:00• hírek • Póti Orsolya

Hétfőn irány Antalya!

A Szatmár Megyei Tanács és a Szatmárnémeti utazási irodák együttműködésének eredményeként június 13-án indul el az első charterjárat Szatmárnémetiből Törökország egyik legszebb városa, Antalya felé. Az út kedvezményes ára és a közkedvelt üdülőhely igencsak vonzotta a szatmáriakat, ugyanis a járat teljesen megtelt.

Három év után újra indul nemzetközi járat Szatmárnémetiből: június 13-tól heti rendszerességgel indul charter repülőjárat Antalyába, a törtök Riviéra fővárosába. Azok, akik ezt a közkedvelt úti célt válasszák, már nem kell más nagyvárosba utazzanak, hanem innen helyből ülhetnek a 178 férőhelyes repülőre.

A repülőgépes utazást egyedüli szolgáltatásként nem vehető igénybe: kizárólag turisztikai csomagok részeként árulják, amelyek az úton kívül többcsillagos szállodát tartalmaznak all inclusive ellátással.

Természetesen a turisztikai csomagok összege változó: van aki az ötcsillagos kényelemre pályázik, más beéri a háromcsillagossal is. Azonban teljesen mindegy ki melyiket választotta az úti cél úgyis ugyanaz, Antalya! Jegyfoglalók pedig voltak, ugyanis az első járat teljesen megtelt - tudtuk meg a Solarex Tours utazási iroda egyik ügynökétől.

Szatmár megyében eddig a Simboturs utazási irodában volt a legnagyobb az érdeklődés: összesen 153 csomagot sikerült eladniuk - tudtuk meg Marcela Papici-tól, az iroda igazgatójától. A járat hétfő délelőtt 11 óra 25 perckor indul az utasokkal Marosvásárhely felé, ahol egy rövid megállót tesz, ugyanis onnan is visz majd utasokat.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: