2010-05-02 19:05:00• hírek • Balog Anita

Hétfőn hirdetjük ki, ki lett a Tavasz Szépe

Véget ért a Tavasz Szépe versenyünk, hétfőn a Chilly Csárdában hirdetünk eredményt.

Véget ért a várakozás, a szerkesztőség tagjai számára már kiderült, ki nyerte meg a Tavasz Szépe szépségversenyt. A nagyközönség viszont csak hétfőn fogja megtudni, a 72 csodaszép lány közül kit szavaztak meg a Szatmár.ro olvasói az idei tavasz szépének.

Az eredményhirdetésre és az ünnepélyes díjátadásra hétfőn, május 3-án fog sor kerülni a Chilly Csárda Étteremben. A 18 órakor az étterem teraszán kezdődő rendezvényre mindenképp érdemes eljönni, mert meghívtuk oda az összes résztvevőt, akik számára ott, a helyszínen derül majd ki, ki lett az idei tavasz legszebbje. A díjkiosztásra már csak azért is érdemes eljönni, mert az eredményhirdetés izgalmait valódi keleti hangulatot idéző, a Back Stage Dance School hastáncosnői fogják oldani, Lukács Erika hastáncoktató irányításával.

A dobogós helyezést elérő lányok nyereménye igen irigylésre méltó, a királynőnek és udvarhölgyeinek igazi királyi bánásmódban lesz majd részük, ezt megígérjük. Következzenek hát a nyeremények:

Az első helyezett díja egy igazi wellness-paradicsomban eltöltött öt éjszakás szállás lesz két személyre. A négy csillagos szállodai szoba mellé a ceglédi Best Western Hotel Aquarell**** felajánl szintén két személy részére egy mediterrán jellegű testkezelést is. A nyeremény része természetesen a szállás mellett a svédasztalos reggeli és vacsora, az élményfürdő, a pezsgőfürdő, a szaunák és a fitness-terem korlátlan használata, szóval a Tavasz Szépe igazi királynői körülmények között pihenheti ki magát partnerével. Továbbá a Szatmárnémeti Trust Models ügynökség felajánlásával egy több helyszínes, több stílusú portfólió fotózás.

A Tavasz Szépének első udvarhölgye szintén a ceglédi Best Western Hotel Aquarellben**** pihenheti ki a hétköznapok fáradalmait párjával. A Hotel két fő részére biztosít szállást három éjszakára, s a svédasztalos reggeli és vacsora, az élményfürdő, a pezsgőfürdő, a szaunák és a fitness-terem korlátlan használata mellett az első udvarhölgy és kísérőjének kijár egy Édes Élet testkezelés is.

A második udvarhölgynek is irigylésre méltó dolga lesz, hiszen partnerével két éjszakai szállást nyer a ceglédi Best Western Hotel Aquarell**** felajánlásával. A nyeremény tartalmaz még  svédasztalos reggelit és vacsorát, az élményfürdő, a pezsgőfürdő, a szaunák és a fitness-terem korlátlan használatát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: