2013-05-29 11:24:11• hírek • Kocsis Zoltán

Hétezren látogattak ki a Szatmáron Készült expóra

Hétezren látogattak ki a Szatmáron Készült termékkiállításra Szatmárnémetiben, derült ki a szervezők közleményéből. A kiállítást meglátogatta többek között Románia korábbi miniszterelnöke is.

A Német-Román Gazdasági Egyesület és a Kisiparosok Kamarája által május 17-19. között a Rex piacon megrendezett expón végül 57 Szatmár megyei cég állított standot. Rajtuk kívül a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei hagyományos termelők is bemutatták produktumaikat.

A három napos kiállítást többek között veterán autók felvonulása és kiállítása, divat-, tánc- és sportbemutatók, kerekasztal-beszélgetések és kirándulás tette színesebbé.

Az eseményen tiszteletét tette többek között Siegfried Geilhausen, Németország temesvári konzuljának helytartója vagy Florian Libocor, a Román Fejlesztési Bank vezető közgazdásza.

Mi több, szombaton meglátogatta a kiállítást Románia korábbi miniszterelnöke, az éppen szatmári látogatáson lévő Mihai Razvan Ungureanu is.

„Személy szerint sokat nyertem az elmúlt három napban. A szatmári vállalkozókkal való találkozások és a velük folytatott megbeszélések azt mutatják, hogy Romániában mégiscsak mozog valami. Ha nem is olyan ütemben, mint amilyenben szeretnénk, de bizonyoson a jó irányba haladunk. A Szatmáron Készült célja az volt, hogy a Szatmár megyei cégek egy közös, interaktív kiállításon mutathassák be termékeiket, szolgáltatásaikat", mondta az eseményt követően Florin Stoleriu, bukaresti üzleti tanácsadó.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: