2007-10-02 07:35:12• hírek • Szatmar.ro

Hét gólt a Manchesternek!

totti-per-casoTotti visszavág a Manchestenek a BL-ben elszenvedett vereség miatt.

A Roma csapatkapitánya kijelentette, ha rajta múlik 7-szer fognak a hálóba találni a Manchester United ellen játszott mérkőzésen, így méltón bosszulhatják meg a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében elszenvedett hét gólt.

Alex Ferguson szerint az előző szezonban elért kiütéses győzelem, egyszeri és megismételhetetlen.
- Nyilvánvalóan nagyon motivált a Roma - mondta Ferguson a Sky Sportsnak. – A testvérem vett néhány olasz lapot, az összes cikk a bosszúról szólt. Tisztában vagyok azzal, hogy a legutóbbi kudarc után most ők akarnak diadalmaskodni. Persze az egy egyszeri alkalom volt. Nem fordul elő többet, napjainkban nem ilyen az európai foci. Szombaton csalódást keltő eredményt ért el a Roma, de már 28 perc után emberhátrányba kerültek, a tizenegyes után egy másik meccs kezdődött.
A Roma mestere, Luciano Spalletti azonban lehűtötte a kedélyeket. A tar mester szerint el kell felejteni az Inter elleni 4-1-es vereséget, és higgadtnak kell maradniuk.
- Ha bosszút és vendettát emlegetünk, akkor nem leszünk a megfelelő elmeállapotban – mondta Spalletti. - Biztos, hogy keményen játszunk majd, hiszen mindenkiben él a legutóbbi meccs emléke. Kiegyensúlyozott csapatom van, sok krízisen átsegítettük már egymást, hiszek a játékosaimban, hogy képesek leszünk tiszta fejjel pályára lépni.
 Totti optimizmusa lehet nem lesz eredménytelen, mivel  Van der Sar nem fog játszani, mveli a kapus lesérült a hétvégi bajnoki találkozón, helyettese Tomasz Kuszczak lesz. A Manchester drukkerei azért is aggódhatnak, mert Vidic és Brown is kihagyta a hétfői reggeli gyakorlást, mindketten apróbb sérüléssel bajlódnak, így elképzehető, hogy a spanyol tini, Gerard Pique kezd a védelemben a BL-találkozón.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: