2013-12-13 16:42:14• hírek • Szatmár.ro

Hét góllal nyertek a kézilabdázók

A pénteken lejátszott meccsel véget ért a román kézilabda-bajnokság őszi idénye.

A Craiovai CS Universitatea ellen játszotta az őszi idény utolsó mérkőzését a VSK férfi kézilabdacsapata. Bár nehezen melegedtek be a házigazdák, a folytatásban mindenki játéklehetőséget kapott, a mérkőzés pedig hét gólos szatmári győzelemmel zárult.

A vendégek szerezték az első találatot és a hatodik percig vezettek is, akkor a VSK 4-3-ra fordított. De a craiovaiaknak csak jobban ment a játék, visszavették az előnyt és csak a 20. percben került újra nyerő pozícióba a VSK, a szünetre pedig már hatgólos lett a hazai előny.

A szünet a vendégeknek tett jót, fel is jöttek 18-16-ra, de aztán mintha elátkozták volna őket - a szatmáriak pedig sorra dobták a gólokat, a kapusok pedig bravúrosan védtek. Nyolc perccel a vége előtt már 27-20-ra vezettek a szatmáriak, később kilencgólos különbség is volt, a félidő lefújásakor pedig újra hét pont volt a hazaiak előnye.

"Örülünk a győztes idényzárónak, és annak is, hogy a mérkőzésen mindenki pályára léphetett, így hozzátehette a magáét a sikerhez. A kapusok is jól kiegészítették egymást, és örvendetes, hogy a máskor igen kevés lehetőséget kapó Varga és Tataran is gólt szerzett. Mindent összevetve, szerintem egy jó idényt zártunk, 11 mérkőzésből hetet megnyertünk, olyan körülmények között, hogy a sérülések miatt sokszor kellett improvizálnunk" - mondta a mérkőzés után a fiúk edzője, Nicolae Istrate.

Szatmárnémeti VSK - Craiovai CS Universitatea 32-25 (16-10).
VSK: Cioroiu, Pogyina, Erdős - kapusok; Chira 8 (4x7), Pop A. 7, Jurj 6, Tatar 4, Mates 2, Morar 2, Tataran 1, Varga 1, Pop R., Ungar, Clipea, Santeiu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: