2015-09-10 18:06:44• hírek • Kocsis Zoltán

Hét évvel ezelőtt, szolgálatban elhunyt kollégájukra emlékeztek

Hét évvel ezelőtt, szolgálat közben elhunyt egykori kollégájukra, Lisnic Nicolae Barth alhadnagyra emlékeztek csütörtökön a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének (ISU) tagjai. Ennek jeleként Dan Gheorghe ezredes, az egység parancsnoka megkoszorúzta a hős tűzoltó sírját.

Lisnic Nicolae Barth hét esztendővel ezelőtt lelte halálát Mezőpetriben, amikor oltás közben egy fal ráborult. Hősiességéért halála után alhadnaggyá léptették elő.

A szomorú esemény emlékére csütörtökön Dan Gheorghe ezredes, a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének parancsnoka valamint Mates Dumitru ezredes, az ISU nagykárolyi egységének parancsnoka a gyászoló családdal közösen megkoszorúzta az alhadnagy sírját a nagykárolyi temetőben. Ezt követően Dan Gheorghe együttérzéséről és szolidaritásáról biztosította a családot.

„Tiszteletünket és megbecsülésünket fejezzük ki minden egyes kollégánk iránt, akik odaadásukkal, bátorságukkal és profizmusukkal nap mint nap nemes és hősies célt szolgálnak, embertársaik megmentését. Egyszersmind tisztelgünk azok emléke előtt, akik a legfőbb áldozatot is meghozva teljesítik kötelességüket, bizonyítva, hogy nem is szakmájukat, hanem hitüket szolgálják" - tisztelegnek kollégájuk emléke előtt közleményükben az ISU tagjai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: