2012-11-05 08:24:56• hírek • Blikk.hu

Szinetár Dóráék nem titkolják szerelmüket

Dúl a szerelem Szinetár Dóra és kollégája, Makranczi Zalán között! Hetekkel ezelőtt még arról szóltak a pletykák, hogy pár hónap együttlét után máris véget ért a románc a két színész között. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem igaz, sőt a pár már nem is bujkál.

Egyik olvasónk szombat délután szemtanúja volt annak, ahogyan Dóra és Makranczi édes kettesben kilép a főváros egyik közkedvelt pubjából, megfogják egymás kezét, és csókot váltanak. Noha kapcsolatuk már jó ideje kiderült, Makranczi láthatóan még nehezebben kezeli az új helyzetet, ugyanis szemfüles olvasó-riporterünk szerint folyton azt nézte, hogy ki figyeli őket.

– Éppen a József körúton sétáltam, amikor megpillantottam őket, ahogyan kilépnek egy étteremből. Kettesben voltak, eleinte meg sem fogták egymás kezét. Mindketten fekete kabátot viseltek, nem feltűnősködtek. Ennek ellenére bárki, aki arra jött, megfordult utánuk. Szemlátomást Dórát nem foglalkoztatta a dolog, a férfi azonban percenként körbelesett, ki nézi őket. Mintha üldözési mániája lett volna – árulta el neve elhallgatását kérő olvasó-riporterünk, akinek természetesen jár a tízezer forint.

Miután a férfi megbizonyosodott arról, hogy nincs „félnivalója", egyszer csak a kezét nyújtotta Dórának.

– Meglepő, hogy nem vállalják fel a kapcsolatukat, mégis megfogják egymás kezét az utcán. Csak néhány percig andalogtak kéz a kézben, mert az első vagy a második saroknál befordultak jobbra, ahol csókot váltottak! – árulta el olvasónk, aki szerint igazán kiegyensúlyozott lehet a kapcsolatuk.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: