2014-03-14 02:17:00• hírek • Blikk.hu

Hét év után visszatér Müller Péter Sziámi

Hét év után új zenei anyaggal tér vissza hazánk egyik legismertebb alternatív popművésze. Müller Péter Sziámi ...And Friends nevezetű új együttesének lemezbemutató koncertjén Szinetár Dóra, Odett, és Takáts Eszter is színpadra lép április 4-én az A38 hajón.

Mi tartott ilyen sokáig?

- Gasner János halála után semmiképpen nem akartam többé zenekart Sziámi néven, és meg kellett várnom, amíg olyan alkotótársak gyűlnek körém, akikkel megsokszorozzuk egymás képességeit. A zenekarrá válás folyamata eddig tartott, és erős anyag született, de a régi számokat is ütősen szólaltatjuk meg.

Miért pont ezt a három énekesnőt kérte fel vendégszereplésre?

- Szinetár Dórát kisgyerekkora óta figyelem, szeretem, nemrég egy egész lemezünk született közös munkából, az Árnyacska szörnyecske. Odettel is van közös lemezünk, nagy büszkeségem, hogy tavaly ez lett az év klasszikus rockalbuma. Takáts Eszter is régi ismerős, vele még közös zenekarunk is volt, de volna még egy lány, méghozzá a sajátom, Zsófi, aki nemrég tért vissza Indiából, és az első videoklipünket rendezte.

Igaz a hír, hogy az értelmi fogyatékosok színházával is nagy dobásra készül?

- Igen, május végén páratlan eseménynek ad otthont a Művészetek Palotája, ahol a magyar könnyűzenei élet krémje adja elő a Baltazár Színház dalműhelyének húsz alkotását, de erről többet még nem árulhatok el.

Olvasson még több bulvár hírt a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: