2013-02-19 09:58:30• hírek • Blikk.hu

Kisimult a börtönben Bándy Kata gyilkosa

Mintha csak egy kellemes kikapcsolódásról tért volna vissza Bándy Kata gyilkosa: bezselézett hajjal, frissen borotválva, kisimult arccal, mondhatni emelt fővel lépett a zsúfolásig tömött tárgyalóterembe.

P. László  mindvégig maga elé bámult, így kerülte el a pszichológus lány szeretteinek megvető pillantásait, akik sokszor elcsukló hangon reagáltak a gyilkos képtelenségnek tűnő vallomására.

A többszörösen büntetett előéletű férfi ugyanis az első tárgyalási napon flegmán kijelentette, továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Bándy Katával már a gyilkosság előtti hetekben találkozgattak, sőt az éj leple alatt egy szenvedélyes pásztorórát is eltöltöttek a gyilkosság helyszínéhez közeli játszótér egyik padján. A férfi beismerte az emberölést is.

Amikor a bíró Kata édesapját szólította, elcsendesedett a terem. A ­férfi arról mesélt, hogy lánya minden rezdüléséről tudott: mesélt neki a szakításáról is, arról, hogy ez mennyire megrázta őt. Az őszinteség volt kettejük kapcsolatában a legfontosabbNoha a tárgyalóteremben tapintani lehetett a feszültséget, a szürke rabruhában feszítő P. László rezzenéstelen arccal hallgatott akkor is, amikor Kata volt barátja lépett a tanúl padjára.

- Kegyeletsértőnek és kizártnak tartom ezeket az állításokat! - fakadt ki Kata volt barátja, Dani, aki alig tudta kordában tartani indulatait.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: