2014-07-28 12:59:29• hírek • (x)

Hét egyméteres pizzát sorsoltunk ki

A Trattoria Per Passione étteremmel közös nyereményjátékunkon hatalmas és finom pizzák leltek gazdára.

Azt mindenki tudja, hogy a szatmárnémeti Trattoria Per Passione étterem az olasz különleges ételek lelőhelye, ahol minden íz a sajátos hangulatú, mindig nyüzsgő és igazán egyedi temperamentumú Olaszországot idézi. Azt viszont valószínűleg nem sokan tudják, hogy az étterem a különlegességek mellett most már pizzákat is készít - és nem is akármilyeneket.

Akik megkóstolták, azok egyszerűen csak "az igazi olasz pizza" néven emlegetik. A választékban pedig szerepel az "egy méter pizza" kifejezés is, ami pont az, aminek hangzik: egy hatalmas, egy méteres pizza, többféle feltéttel, amellyel négy felnőtt lazán jó tud lakni.

Egy-egy ilyen pizzáért nyereményjátékunkban nem kellett semmi bonyolultat csinálni. Csak lájkolni az étterem Facebookos oldalát és válaszolni egy egyszerű kérdésre. Nos, a pizza sokakban felkeltette az érdeklődést, mert igazán szép számban vettek részt a játékunkon. Mi pedig minden nap kisorsoltunk egy nyertest, de ahogy megígértük, a szerencsések névsorát csak most hozzuk nyilvánosságra.

Egy-egy ilyen hatalmas pizzának örülhet tehát:

Hétfő: Belényi Alpár
Kedd: Kegyes Ritta
Szerda: Fülöp Ildikó
Csütörtök: Kiss Máté
Péntek: Oroszi Erika
Szombat: Koroknai Katalin
Vasárnap: Szilagyi Ingrid

A nyerteseknek gratulálunk és jó étvágyat kívánunk! És ahogy szoktuk, a nyereményük átvételének módjáról telefonon értesítjük őket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: