2016-07-20 13:55:53• hírek • Szatmár.ro

Hernádi Judit zenés estje a PMN egyik kiemelt színházi eseménye

Mint arról már biztosan mindenki hallott, az idei Partiumi Magyar Napok jubilál, hiszen immár 15 éve ez a második legjobb dolog Szatmáron. Mint minden ünnephez, ehhez a születésnapi évfordulóhoz is dukál az ajándék. Ám itt most nem az ünnepelt kap, hanem ő ad, lepi meg meghívottjait.

Egyik meglepetés a számos közül pedig nem más, mint egy egyhetes színházi minifesztivál, amolyan partiumi színházi estsorozat. Amellett, hogy a gyerekeknek a fesztivál teljes időtartama alatt, inden nap jut valamilyen színházi/bábszínházi élmény, a felnőttek sem maradnak minőség kulturális szórakoztató programok nélkül. Egyik ilyen a budapesti Orlai Produkciós Iroda szervezésében létrejött Hernádi Judit-est, amely Budapesten és számos magyarországi helyszínen már elsöprő sikert aratott, és most a műsor történetében először partiumi helyszínen, a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési házának nagyszínpadán látható.

A művésznő a következőképp vall az előadásról: „Díva, bohóc, ember és színésznő. Ez mind ami vagyok. Ès már egy jó ideje ez vagyok. Ilyenkor illik számot adni mi volt, mi lesz. Tojok az illemre, a szabályokra. Az érdekel, ami egy kicsit más. Mondatok, amiket már elmondtam, amiket nekem szántak vagy szánhattak volna. Dalok, amiket nekem írtak vagy írhattak volna a szerzők, ha kicsit jobban odafigyelnek. Ez az est rólam szól!"

2016. augusztus 24-én, 19:30 perctől látható Hernádi Judit Hernádi pont című zenés estje zenekari kisérettel (közreműködik Heilig Gábor és zenekara) a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében, Pelsőczi Réka rendezésében, 25 lejes belépő ellenében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: