2009-12-29 12:54:42• hírek • Blikk.hu

Hernádi Judit maga készíti horoszkópját

Az asztrológia népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint amikor híres emberek hódolnak ennek a tudománynak.

Hernádi Judit az egyik legnépszerűbb hazai sztár a horoszkóphívők között. A színésznő mindeddig nem beszélt erről a szenvedélyéről, a Blikkel azonban most az egyszer kivételt tett.

Gazdag életpályáját figyelve azt gondolhatjuk, Hernádi Judit szerencsés csillagzat alatt született, pedig akkoriban már sűrű, sötét felhők gyülekeztek Magyarország egén. A színésznő 1956. április 11-én látta meg a napvilágot, alig fél évvel azelőtt, hogy kitört az októberi forradalom. Persze ennek aligha van szerepe abban, hogy Hernádi már fiatal korában beleszeretett az asztrológiába.

- Számomra ez egy játék, egy szórakozás, ami hozzánőtt az életemhez - kezdte Hernádi
- Először nem az érdekelt, hogy miben igaz, vagy miben nem. Úgy vágtam bele, mint egy társasjátékba, ahol az ember elfogadja a szabályokat. Ha hatost dob, akkor hatot lép előre, ha úgy fordul a kocka, visszalép a kiindulópontra, és nem kérdezi, miért. Később jöttem rá, hogy számomra ebben van igazság, de félre ne értsenek, nem beszélek rá senkit semmire.

Hernádi tán már maga sem tudja, mikor vált élete részévé ez a tudomány, mindenesetre arra emlékszik, hogy a kezdetek kezdetén milyen nehézségekbe ütközött itthon a horoszkópkészítés, és hogy miért nem kötötte senki orrára szenvedélyét.

A cikk további része a www.blikk.hu honlapon olvasható.

 

Nézd meg ezt is: Horoszkóp 2012-re

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: