2010-06-09 16:09:22• hírek • Szatmár.ro

Káosz várható a közlekedésben

Két forgalmas utcát is felújítanak, emiatt útlezárások lesznek - derült ki a Közlekedési Bizottság legutóbbi ülésén. Az útfelújításokról Kereskényi Gábor alpolgármester tájékoztatta a Szatmár.ro-t.

Mint megtudtuk, a útfelújítási munkálatok hétfőn kezdődnek Szatmárnémeti két forgalmas utcájában. Az egyik a Mihai Viteazul utca, ahol a Transilvania épületétől a Kálvin térig fognak teljes körű felújítást végezni. Kereskényi szerint ez azt jelenti, hogy az út alapján is  dolgoznak majd és az út alatti vezetékeket - víz, csatornázás - is kicserélik. Az utcát három szakaszban újítják fel: először a Transilvania-Dózsa György utca közötti részt, tehát először ez a szakasz lesz teljesen lezárva. A következő szakasz a Dózsa György utca és az 1-es Számú Posta közötti lesz, míg végül a Posta és a Kálvin tér közötti útszakaszon lehet majd lezárásokra számítani.

Szintén hétfőn kezdenek dolgozni a Prahovei utcában is - ez az az utca, amely a Károlyi út Golescu híddal való találkozásánál tovább vezet a Szatmár Megyei Kórház felé. A zsúfolt és nagyon rossz állapotban levő útszakaszt nem zárják le teljesen: először a kórház felé vezető út egy sávján nem lehet majd közlekedni.

Szintén hétfőn kezdenek útmunkálatokba a Henri Coanda utca és a Piata Romana környékén, ez gyakorlatilag a Golescu híd jobb oldali hídfőjénél akadályozza a forgalmat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: