2018-05-30 10:20:07• hírek • Oszkó Viktória

Helyi vállalkozás a multikat szorongató kínálattal: mindenkit vár a Nicovid!

Talán még nem mindenki számára ismert az egyik legnagyobb kínálattal rendelkező diszkontáruház Szatmárnémetiben. Lehet, hogy te is azok között vagy, akik már sok helyet próbáltak, de még nem találták meg azt az üzletet, ahol a lehető leggyorsabban, legkönnyebben és leghatékonyabban el tudják intézni a bevásárlást, mindezt ráadásul úgy, hogy még a pénztárcájuk is hálás legyen érte.

Amire egy háztartásban szükséged lehet, legyen szó akár konyhai eszközökről, edényekről, papírtörlőről, bármilyen fertőtlenítő- vagy tisztítószerről, itt mindent megtalálsz! Széles választékkal várják a vásárlókat, köztük a gyerekeket is, hiszen játékokból, az iskolához szükséges papír-írószerből, a szülinapi zsúrokhoz nélkülözhetetlen tortadíszekből vagy éppen a számtalan édesség közül is kedvünkre válogathatunk.
 


Ha ez nem lenne elég, a kerti munkákhoz szükséges eszközöket is találunk, sőt, ha nagy tételben akarunk vásárolni, akkor is jó helyen járunk, hiszen egyszerhasználatos termékekből, műanyag termékekből, a grillszezonhoz és a vendéglátáshoz szükséges kiegészítőkből hihetetlenül jó áron tudunk bevásárolni.


A Nicovid egyébként egy családi vállalkozás, amelyet 1995-ben alapítottak, és azóta is rendületlenül szolgálja ki nem csak Szatmárnémeti és a megye vásárlóit, hanem a különféle boltokat és éttermeket is. Az üzletben eleinte leginkább egyszeri használatra alkalmas – főleg műanyag – termékeket forgalmaztak, mostanra azonban mondhatni nincs olyan, amit ne érhetnénk el valamelyik üzletükben városunk valamelyik pontján.



Olyannyira kibővült a lehetőségek tárháza, hogy már csemegepult is a vevők rendelkezésére áll, ahol frissen mérik a felvágottakat, ráadásul rengeteg tejtermék, a sütéshez-főzéshez nélkülözhetetlen alapanyag és finomság közül is biztosan találunk olyat, amit szívesen a kosarunkba pakolnánk. Fagyasztott áruból sincs hiány, győződj meg róla személyesen te magad is!


Ha saját üzletedbe szeretnél nagyobb tételben árut felvásárolni, arra is van lehetőséged, bizalommal fordulhatsz a Nicovid személyzetéhez! Az üzlet saját Facebook profillal is rendelkezik, amelyet az alábbi linkre kattintva érhetsz el. Érdemes követni is őket, hiszen naprakész lehetsz az elérhető akciók terén, amikből bőven akad. Hétfőtől szombatig például három termék biztosan promóciós áron landolhat nálad, csütörtöktől szombatig pedig több mint 100 termék vár arra, hogy lecsapj rá.



A Closcán található központi üzletet hétfőtől péntekig reggel 8.00-tól délután 17.00 óráig találod nyitva, szombaton pedig reggel 8.00 órától délután 13.00-ig szerezheted be az ebédhez valót. A további üzletekkel kapcsolatban hamarosan érkezünk még információkkal, de addig se habozz, nézz be a Nicovidhez!


Ha neked is fontos, hogy jó áron vásárolj, ráadásul hazai vállalkozótól, ezzel is segítve a szatmári piac bővülését és virágzását, akkor már ma pattanj autóba és meg se állj a Closca sugárút 71-ig!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: