2011-10-12 15:49:13• hírek • Balog Anita

Helyi rendőrt vertek, randalíroztak a fiatalok

Ittas fiatalok támadtak rá egy szolgálatban levő helyi rendőrre.

A Szatmár Megyei Rendőrség csak szerdán hozta nyilvánosságra az esetet, bár az hétfőn reggel 7 órakor történt. Bár a sajtóanyag nem pontos, annyi kiderül belőle, hogy a két 24 éves fiatal, Imre T és Mircea B. ittasan, látszólag minden ok nélkül támadt rá a szolgálatban levő egyenruhásra, több ütést mértek az arcára és a végtagjaira. Az orvosi vizsgálatot követően kiderült 30-35 napon belül gyógyulő sérüléseket okoztak a hatósági személynek.

A fiatalok ezzel nem fejezték be a randalírozást, egy munkahelye felé tartó kerékpárost minden előzmény nélkül arcon ütöttek - a férfi most kórházban van az arcán keletkezett sérülés miatt.

- A fiúk a munkába tartó kollégánkat hátulról leütötték a Károlyi úton, szerencsére gyorsan a segítségére sietett egy kerékpáros, aki nem hagyta, hogy a földre került rendőrt összerugdossák, mert arra készültek. Akkor a kollégánk is megrázta magát, kész volt védekezni, de amikor a támadói látták, hogy nem áll túl jól a szénájuk, akkor elszaladtak. Csak úgy szórakozásból még azért arconütöttek egy békés kerékpárost az Astronautiilor-on - egészíti ki a rendőrségi jelentést az egyik, neve elhallgatását kérő helyi rendőr.

Az ügyben az Ügyészség indított eljárást, először 24 órára letartóztatták őket, majd a szerdai nap folyamán döntést hoztak: Imre T. még öt napon keresztül letartóztatásban marad, Mircea B.-t azonban szabadon engedték, de nem hagyhatja el Szatmárnémetit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: