2010-02-03 09:21:18• hírek • Szatmár.ro

Helyben fogyasztható ínyencségek

Hamarosan egy hangulatos kisvendéglőben is meg lehet majd kóstolni a Paprika Chef által készített tradicionális, házias és nemzetközi ízeket.

Az István téren, az erdészeti hivatal melletti pincében helyben fogyasztható ételekkel várja törzs- és leendő vendégeit a Paprika Chef Étterem és Kávézó. A catering szolgálata révén már városszerte ismert ízeket ezután egy hangulatos kisvendéglő keretein belül is el lehet majd fogyasztani. A Paprika Chef Étterem és Kávézó ugyanakkor Szatmárnémetiben számos újdonságnak számító ételkülönlegességekkel várja a betérő klienseket.

A már bevált ízek mellett olyan kulináris különlegességek lesznek kaphatók, mint a burek, amit a szláv népek pizzájaként ismernek. Ízlés szerint édes vagy sós ízesítéssel sütik ki, legismertebb változatai hússal és kapros túróval készülnek. A másik egyedi édesség, amely felszolgálásra kerül, a baklava. Ez egy kiadós, édes sütemény, amit dióval töltenek meg, és cukorral vagy mézzel ízesítenek.

A finom falatokat a nemzetközileg is elismert bélteki Nachbil borokkal lehet leöblíteni, valamint nagy választék lesz kapható sörökből, üdítőkből, kávé- és teaféleségekből egyaránt. És mindezt egy egyedien kialakított kisvendéglőben lehet elfogyasztani, amelynek falait Kovács Emil Lajos, a neves szatmári festőművész képei fognak díszíteni. Az étterem egyben egy állandó galériaként is fog működni, ahol megvásárolhatók lesznek a mester munkái.

A Paprika Chef Catering és Party Service szolgálata továbbra is fogadja a házhoz rendeléseket, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Kiadós, három fogásos ebédeket kínálnak, rendeléskor a kliensek kétféle napi menü közül saját szájízük szerint választhatják ki ebédjüket. Egy zamatos leves, egy étvágygerjesztő második fogás és egy saját készítésű ínycsiklandozó desszert gondoskodik a jóllakottságról.

A három fogásos napi menü mindössze 12,9 lejbe kerül, vagyis egy pizza áráért egészséges és rendkívül ízletes falatokkal kényeztethetjük a gyomrunkat. A változatos és kombinálható napi menükínálatot a www.paprikachef.ro oldalon elérheti. Rendelni akár egy héttel korábban is lehet, vagy a kívánt napon 10 óráig jelezhetik, hogy mit szeretne aznap ebédelni. Rendelését a 0740 402 560-as, vagy a 0747 298 294-es telefonszámok egyikén, illetve interneten a www.paprikachef.ro oldalon adhatja le. Bővebb információkért írhat az office@paprikachef.ro e-mail címre.


Hamarosan egy kisvendéglő keretein belül is megkóstolhatjuk a Paprika Chef ételfinomságait


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: