2019-08-14 09:16:15• hírek • Közlemény

Helios-Art nyíregyházi Fotóklub kiállításának megnyitója a Károlyi-kastélyban

Fotó: Castel Károlyi - Károlyi kastély Facebook-oldal
Fotó: Castel Károlyi - Károlyi kastély Facebook-oldal

A nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub meghívja önöket a HELIOS-ART nyíregyházi Fotóklub kiállításának megnyitójára!

Az eseményre augusztus 17-én, szombaton 16 órai kezdettel kerül sor a Károlyi-kastély földszinti kiállítótermében. A megnyitóra és a kiállításra a belépés ingyenes. A tárlat augusztus 30-ig látogatható a kastély nyitvatartási rendje szerint.
 

A nyíregyházi fotóklub bemutatkozása:

 

A fotóklubunk 2007-ben alakult 10 fővel. Az alapszabályban rögzített célja: tagjai művészeti, technikai fejlődésének elősegítése. Támogatja a tagság pályázati és kiállítási részvételét, egyéni és kollektív szereplését.

 

Az év folyamán – ahogyan a korábbi években is, a megalakulásunk óta – kéthetenként összejöveteleket tartunk a nyíregyházi Városmajori Művelődési Házban, ahol a szakmai témák mellett meghatározásra kerül az aktuális kiállítások szervezése és kivitelezése.

 

Csapatunk jó kapcsolatokat ápol a helyi, NYÍRI-afk filmklubbal, tagjaink közül többen is csatlakoztak hozzájuk. Több alkalommal közösen vettünk részt filmes-fotós alkotó táborban. A fotósok a dokumentumfilmek készítésekor a werkfotókat és a standfotókat készítettek.

 

Klubunk minden évben részt vesz a fotóklubok országos szövetsége, a MAFOSZ, fotópályázatán, a MAFOSZ szalonon. Megalakulásunk óta minden évben rendeztünk kiállításokat, többek között Debrecenben és Hajdúböszörményben, Nyíregyházán, Rakamazon és Tokajban.

 

Kiállítók: Balogh Gábor, Baloghné dr. Kovács Matild, Horváth Miklós, Jánosik István Tamás, Koncz András, Németh Péter, Sikolya Tibor, Zima Sándor.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: