2019-03-09 08:53:20• hírek • Szatmár.ro

Helikopterrel szállították át a piskolti balesetben kamion által elütött gyermeket Temesvárra

Piskolton történt a baleset, melyben egy gyermek súlyos sérüléseket szenvedett.

Március 8-a, péntek délután egy édesanya rémálmait élte át ébren. A nőnap Piskolton vérbe fulladt a délutáni szerencsétlenség következtében. A szemtanúk elmondása alapján 17:30 körül történt a dolog.

 

Előzetes információink alapján a 19-es jelzésű út szélén, a Nagykárolyhoz közeli település belterületén kerékpározott a gyermek. Pechére, leesett a lánc. Az úttest szélén megállt, hogy visszategye azt - nem mérte fel a veszélyeket. Ekkor történt a súlyos baleset.  A TIR 23 éves sofőrjének elmondása alapján a gázolás elkerülhetetlen volt.

 

A gyermek súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset helyszínére siett a rohammentő-szolgálat (SMURD), de a fiatal állapota miatt intenzív betegellátó egységet is kihívták. A kiskorút a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, az állapota kritikus.

 

A rendőrség nyomoz az ügyben. Bűnügyi dossziét nyitottak súlyos testi sértés gyanújával.

 

Értesüléseink szerint a hét éves gyermekért a szatmárnémeti kórházban mindent megtettek, amit tudtak, de ettől többre van szüksége. A kivizsgálás alapján szállítható állapotban volt, így a temesvári idegsebészetre helikopterrel szállíttatták át szombaton reggel. 

 

A temesvári kórház újabb vizsgálatok alá veti a fiatalt. Mindent megtesznek a felépüléséért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: