2011-12-02 08:49:11• hírek • Blikk.hu

Héder Barnáékhoz kislányt hoz a gólya

Óriási az öröm a Héder családban: útban van Héder Barna és felesége, Ildikó harmadik közös gyermeke, akit szülei március végére várnak.

A kismama most már jól van, terhessége első három hónapja viszont igencsak megviselte. Olyannyira, hogy többször kórházba kellett vinni.

A boldog apuka a Blikknek elárulta, kislányuk lesz, és pár napja érezte először, hogy mocorog valaki a mama pocakjában. Születendő gyermeküknek nevet még nem választottak, Héderék fia, a négyéves Bendzsi viszont azonnal előállt egy igen meghökkentő ötlettel.

- Nem lehet szavakba önteni, milyen boldogok vagyunk! - kezdte lelkesen Héder. - Szerettünk volna harmadik babát, terveztük, ezért nem ért bennünket meglepetés, amikor megtudtuk, hogy Ildi várandós. Most már a felénél járunk, amelynek nagyon örülök, mert a feleségemet rendkívül megviselte az első három hónap. Az első két gyermeknél is rosszul volt, de nem ennyire. Most három kilót fogyott, pedig nem is volt miből - mondta el Barna, majd átvette a szót Ildikó. - Hálás vagyok Barninak, mert óriási türelme van, és mindig mindenben segít. Az az időszak tényleg kemény volt. Többször feltettem magamnak a kérdést, hogyan fogom ezt így bírni?

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: