2006-09-28 19:28:55• hírek • Szatmár.ro

Heather Mills kipakol!

 A válófélben lévő feleség azzal fenyegetőzik, hogy amint megszületik a válási egyezség, kipakol.

- Betelt a pohár! Heather Mills úgy véli, nem maradhat titokban, hogyan bánt vele házasságuk négy éve alatt a Beatles egykori sztárja - nyilatkozta a Daily Mailnek Mills egyik barátja. - Egyenként hozza majd nyilvánosságra a nevezetesebb történéseket, és ígéri: minden egyes bejelentése címlapsztori lesz az újságokban.

Heather úgy érzi, május óta harcolnia kell Paul McCartney emberei ellen, hiszen a zenész körei szivárogtatnak ki intim információkat, fotókat: - Úgy hisszük, hogy egy biztonsági őr vagy a dada adja el a titkokat a lapoknak és a lesifotósoknak - közölte a barát a Blikk szerint. Heather Mills eddig hallgatott a szakítás okairól, pedig az a kezdetektől tisztán látszott, hogy az övék lesz minden idők legbotrányosabb válása. Annyit tudni csupán, hogy Heather kezébe került egy hangfelvétel, melyen Paul és lánya, Stella alaposan kitárgyalták őt. Többen tudni vélik, hogy a kazettán apa és lánya az esetleges válás anyagi következményeiről, illetve a kis Beatrice sorsáról is beszélt.

- Heather eddig azért nem szólt Paullal való kapcsolatáról, mert félt, hogy nyilatkozatai befolyásolnák a válóper kimenetelét - magyarázta a barát. - A nagy bejelentésekre ezért még várni kell, míg a válási egyezség megszületik. Arra pedig meglehet, hogy csak egy év múlva kerül sor.

stop.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: