2010-09-27 13:09:17• hírek • Blikk

Stohl ismét tilosban járt

Fegyvertartási engedély nélkül is vadászik Stohl András (43)? Információink szerint ugyanis nemrég egy szarvasbikát ejtett a Jászai Mari-díjas színész.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, májusi súlyos közúti balesete után - amelyben ittasan és kábítószer hatása alatt két autóval karambolozott - visszavonták Buci fegyvertartási engedélyét. Egyben a hatóság arra kötelezte, hogy a tartási engedélyébe bejegyzett vadászlőfegyvereket és az azokhoz tartozó lőszereket a büntetőeljárás jogerős befejezéséig hatósági tárolásra adja le, a nála tartott házkutatás során el is vittek fegyvereket a házából. Azonban információink szerint a tiltások ellenére is újra fegyvert ragadott a színész.

- Stohl Andrást a Magyar Nemzeti Színház nyílt napjára egy terepjáróval hozták, amiből vadászruhában szállt ki, és gyorsan besietett az épületbe - mesélte egyik olvasónk, akinek bejelentésére a Blikk nyomozásba kezdett, vajon miért is volt Bucin vadászruha. Végül egy bakonyi kis településen kaptuk meg a választ.

Informátorunk szerint a színész barátjával együtt vadászott a Zirc melletti erdőkben.

- A szarvasbőgésre érkezett a színész a faluba a hét végén, ahonnan végül nem is kellett üres kézzel hazatérnie. Vasárnap reggel sikerült leterítenie egy szép nagy bikát - mesélte informátorunk, aki szerint 600-800 ezer forintot is érhet a lelőtt szarvasbika trófeája. De hogy is vadászhatott engedély nélkül a színész? - Ilyenkor az a trükk, hogy egy ismerős vadász nevét jegyzik be a vadászkönyvbe, mintha ő lőtte volna le a bikát. Így írásos nyoma nem marad a szabálytalanságnak. Persze ilyenkor a területhez tartozó vadásztársaságnak is szemet kell hunynia a dolog felett, ez pedig újabb százezrekbe kerülhetett a színésznek - vélte egy neve elhallgatását kérő vadász.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


tohl fegyvereit a májusi balesete után lefoglalták
Stohl fegyvereit a májusi balesete után lefoglalták


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: