2019-03-06 09:18:57• hírek • Bede Emőke

Házkutatást tartott a rendőrség az AK-47-essel villogó fiatalembernél

Az elmúlt hétvégén a Bihar megyei, majd az országos médiát is bejárták azok a Nagyváradon forgatott felvételek, melyek képkockáin néhány fiatal srác többször is a levegőbe lőtt egy AK-47-es gépkarabéllyal.

Az Instagramra vasárnap este felkerült képsorok tanúsága szerint a banda autósai első körben a nagyváradi körgyűrűn száguldottak 220 km/h-val, majd driftelgettek a tűzpiros Ferrarival, ezt követően egy körforgalomban és egy bevásárlóközpont parkolójában is folytatták ugyanezt. Mi több, a fentebb említett fegyverrel egy használaton kívüli ipari csarnokban és egy felüljárón is többször a levegőbe lőttek, bár a fiúk állítása szerint a fegyverben vaktöltény volt. A bandában többek között ott volt a nagyváradi milliomos, Viorel Micula fia, Victor Micula, valamint Victor Halacu, a román vlogger is, ki a videózás mellett egy autótuningolással foglalkozó szervizt is üzemeltet. Rajtuk kívül egyébként ott volt Ovidiu Pop, a szatmári játékfejlesztő is, aki az utóbbi időben komoly vagyonra tett szert az általa alapított IT-cégnek köszönhetően, s pénzét előszeretettel fekteti luxusautókba.


Ami azonban egyszer felkerült az internetre, az ott is marad. Hiába törölte az Instagramra feltöltött videót hétfőn a tulajdonosa, arról számtalan másolat készült, melyre a hatóság is felfigyelt. A Bihar megyei rendőrség hivatalból eljárást indított, az ügyben illegális fegyvertartás és illegális autóversenyzés miatt nyomoznak. Mi több, az adevarul.ro információi szerint kedden este már három házkutatást is tartottak az ügyben, bár ezt egyelőre a hatóság nem erősítette meg, és további információkat sem adtak ki az esetet illetően.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: