2013-06-04 11:07:42• hírek • Kocsis Zoltán

Házkutatások Vetésen, felszámoltak egy prostitúcióval foglalkozó bandát

Mozgalmasan indult a keddi nap a Szatmár Megyei Rendőrség Bűnügyi Osztályának munkatársai számára: kommandósok segítségével a kora reggeli órákban három házkutatást tartottak a megyeszékhely közelében található Vetésen. Az akció következtében sikerült felszámolniuk egy prostitúcióval és kerítéssel foglalkozó bűncsoportot.

A rendőrség munkatársai titkosszolgálati eszközök bevetésével hosszabb ideje figyelemmel tartották a bűnbanda tevékenységét, mielőtt lecsaptak volna rájuk. A bűnözői csoport tagjai Szatmár megye szegényebb rétegeiből verbuválták a lányokat, akiket Szatmárnémetiben prostitúcióra kényszerítettek. A lányok, akik közül kettő csak 16 éves volt, a megyeszékhely egyik bejáratánál, egy kereskedelmi központ közelében dolgoztak, itt vadásztak az ügyfelekre. Esténként általában legkevesebb ötven eurót kellett fizetniük a futtatóiknak.

A keddi házkutatások során a rendőrség öt elfogatási parancsot adott ki, nem kevesebb, mint 15 személyt hallgatott ki, akik közül négy, 17 és 35 év közötti gyanúsítottat 24 órára letartóztattak.

A nyomozás tovább folytatódik, a letartóztatott személyek ellen pedig prostitúció, kerítés és emberkereskedelem a vád.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: