2009-10-23 13:39:31• hírek • Parajdi Andrea

Házhoz repül a pizzád

A Moara cu Noroc Étterem újabb ellenállhatatlan akcióval lepi meg a pizzakedvelőket. Rendelj online és 10% kedvezményben részesülsz.

A Moara cu Noroc pizzakülönlegességeit újabban már interneten is megrendelheted, a www.moarasm.ro oldalra kattintva regisztrált tagként nincs más dolgod, minthogy bejelentkezz és kiválaszd a kívánt pizzafajtát. Az oldalon megtalálod a Moara cu Noroc összes ajánlatát és az aktuális árakat.

A telefonszám tárcsázása helyett érdemes most inkább a számítógép elő ülnöd, hiszen minden online rendelő 10% kedvezményben részesül. A Moara cu Noroc mindemellett azt is garantálja, hogy 30 percen belül házhoz szállítja a friss, és még melegen gőzőlgő olaszos finomságot, amennyiben a pizzafutár késne 1,5 lejjel olcsóbban veheted át a rendelésedet.

Ha még így sem lenne elég a folyamatos árengedményekből október 31-ig lépj be a Moara cu Noroc hűséges vendégeinek sorába, és az első online rendelt pizzádat 50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg.

Bővebb információkat a Moara cu Noroc Étteremben az Avram Iancu út 2 szám alatt kérhetsz, illetve telefonon a 0753 788 133-as, vagy a 0261-750 345-ös telefonszámok valamelyikén.


Rendelj pizzát online a Moara cu Noroc-ból. 30 perc és megérkezik.
Rendelj pizzát online a Moara cu Noroc-ból. 30 perc és megérkezik


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: