2009-01-20 17:42:46• hírek • Szatmár.ro

Házhoz megy az Ali Baba

Budapestre vagy Kolozsvárra utazna? Hívja az Ali Baba utaztatási céget, és egyeztessen igényeinek megfelelően az indulás időpontjáról.

Az Ali Baba Trans naponta indít járatokat Kolozsvárra és Budapestre. Célállomásai során utasainak kérése szerint a két város repterét is érinti, ezért a járatok időpontjai rugalmasan változhatnak.

A.járatok rendszerint a Szatmárnémeti vasútállomásról indulnak, azonban megegyezés alapján saját otthonuktól is felveszik az utasokat. Budapesten minden esetben a Keleti pályaudvaron szállhatnak fel az utazni vágyó kliensek.

A Kolozsváron tanuló egyetemisták számára Szatmárnémetiből minden nap biztosítanak kedvezményes áron, mindössze 20 lejért igénybe vehető járatot. A mikrobuszok reggel 6 órakor a vasútállomásról indulnak, megállnak az I.C. Brateanu sugárúton, illetve az Unio előtti benzinkútnál. Kolozsvárról pedig 14 órakor indulnak vissza.

Ha kényelmes utazásra vágyik, vagy mikrobuszt bérelne egy kiránduláshoz hívja bizalommal az Ali Baba Transot. Tárcsázza a 0742997389-es, a 0770850754-es, a 0361411134-es, vagy a 0261768775-ös telefonszámok valamelyikét, és biztos lehet benne, hogy időben megérkezik utazási céljához.

Az Ali Baba Trans naponta indít járatokat Kolozsvárra és Budapestre

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: