2014-11-27 15:44:54• hírek • Szatmár.ro

Házhoz megy a Mikulás

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is házhoz megy a mikulás a City Rádió és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés jóvoltából.

"A Mikulás idén is házhoz megy kedves gyerekek, s ha jók voltatok egész évben, akkor ajándékokkal megpakoltan csönget majd be hozzátok. Megteheti ezt akkor, ha megkéritek a szüleiteket, hogy hívják fel a 0757-769-709-es telefonszámot hétköznapokon 09-16 óra között, mert ott a szorgos kis segítői, a Magyar Ijfúsági Kezdeményezés (MIK) önkéntesei várják a hívásokat" - áll a MIK közleményében.

Fontos, hogy aki szeretne találkozni a nagyszakállúval, az csütörtök (december 4-én) délig kell jelezze azt, ugyanis a Mikulás csak pénteken (december 5-én) ér rá, hogy szatmárnémetibe látogasson. Mindezt az RMDSZ jóvoltából teszi. A szülőknek nem kell más adatot megadniuk a telefonhívás alkalmával, mint a nevet, a címet és azt, hogy mikor keresheti fel a családot.

Az idei év különlegessége, hogy immáron nem csak Szatmárnémetiben lehet élni ezzel a lehetőséggel, hanem a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés alszervezeteinek településein is, mint például Magyargéresen vagy Kiskolcson.

Azért, hogy a Mikulás minél több gyermekkel találkozzon személyesen, december  5-én és 6-án, 16-19 óra között a Coposu sétányon is (a Somesul áruház előtt) felállított házikóban lesz, itt várja a gyerkőcök látogatását.

Rendelj Te is MIKulást! 

Szatmárnémeti, 0757-769-709 - Csenteri Melinda (Szatmárnémeti MIK)

Magyargéres, 0752-257-717 - Czibere Zoltán (Magyargéresi MIK)

Kiskolcs, 0746-717-519 - Jónás Bernadett (Kiskolcsi MIK)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: