2010-11-30 15:30:40• hírek • Póti Orsolya

Házhoz jön a Mikulás

Az SzMDSz újabb ingyenes akcióval kedveskedik, de ezúttal a  gyermekeknek szeretne örömet szerezni. Az ajándékozás pillanatát a Mikulás és a krampuszok tehetik még örömteljesebbé, akik személyesen látogatnak el a családokhoz, és adják át az ajándékokat.

Gyermekkorban természetes a valóság és a mese összevonása, és ennek legszebb példája a Mikulás. Hiszen az öreg,  bölcs és a jóságot ajándékkal jutalmazó, személyesen megjelenő  Mikulás egyszerre lehet valóságos és mesealak. A Mikulással való találkozás élménye, egy rendkívüli pillanat marad a gyermek számára, ezért az SzMDSz önkéntesei úgy gondolták, megörvendeztetik a szatmári gyerekeket.  

Ha az ajándékozás pillanatát még örömteljesebbé szeretné tenni, és szeretné, hogy az ajándékokat, személyesen a Mikulás adja át gyermekeinek, akkor  forduljon az SzMDSz önkénteseihez. A kiküldött csapatok Mikulásból és krampuszokból állnak, a látogatás mintegy 20-25 percet vesz igénybe. Az ajándékcsomagokat a szülők biztosítják.

Mikulást rendelni a 0726-622-466-es vagy a 0743-215-988-as telefonszámokon, az office@szmdsz.ro levélcímen, vagy személyesen, a szervezet Mihail Viteazul utca 10. szám alatti székhelyén, 9-16 óra között lehet.  A jelentkezés határideje december 3. Az érdeklődés függvényében a rendelések felvétele korlátozott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: