2011-03-29 13:32:43• hírek • Szatmár.ro

Házasélet és szex

A szexuális élet megkezdését követően, az első tétova és tapasztalatlan lépések után, a legtöbben belekóstolnak a szexualitás valódi gyönyörforrásába.

Az hogy kinek, milyen lesz a szexuális élete számos tényezőtől függ: a tapasztalatoktól, a partnerek tapasztaltságától, a személyes nyitottságtól, neveltetéstől stb. Sokak szerint házasságra lépve, a szexuális élet - azok számára akik hűségpártiak - egyhangúvá és lapossá válik, mivel ugyanazzal a partnerrel kell nemi életet élniük. Egy britek által készített kutatásból azonban kiderült, hogy a felmérésben résztvevő 1 000 házas nő, több mint 70%-a jobbnak minősítette szexuális életét a házasságban, mint egy sima kapcsolatban. Ennek egyik lehetséges oka az, hogy a nők több bizalmat tanúsítanak férjükkel szemben. A biztonságérzet és a házastárssal szemben tanúsított bizalom, a nőket nyíltabbá teszi és jóval bátrabban kifejezésre juttatják azt, amire a szexuális együttlétek alkalmával vágynak.

Szakértők szerint a sikeres házastársi szex titka, hogy a házasfelek melyik életkorban kötnek házasságot. A házasságkötésre ideális életkor nők esetében 28, míg férfiaknál 30 év. Ehhez az életkorhoz érve a partnerek kellő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy a házasságon belül még kielégítőbbé tegyék az együttlétet. Ugyanakkor a felmérésből az is kiderült, hogy a partnerek szexuális életük pikantériáit sem teszik ki pletykálkodás tárgyává, mint ahogyan annak előtte a szexuális kalandiakkal tették.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: