2008-07-29 21:26:31• hírek • Czinzel László

Az Olimpia Fc létezik, harcol és játszani akar

Úgy tűnik a Szatmárnémeti Olimpia mégis játszani fog a harmadik ligás bajnokság új idényében.

A szatmári együttes felnőtt csapata gyakorlatilag már az elmúlt szezon tavaszi idényének elején megszűnt, mikor a gárda már Szilágysomlyónak játszott.

Azóta csak a klub korosztályos csapatai funkcionáltak, de most az Olimpia - amelynek megmaradt a helye a harmadik ligában, mert a szilágysomlyóiak közben a Szatmárnémeti Someşul helyét vették át az egész csapattal és Mircea Bolba edzővel együtt - be akar nevezni a bajnokságba.

Az együttes szerdán 17.30-kor Mikolában játszik Román Kupa-mérkőzést papíron a Someşul, de gyakorlatilag a Szilágysomlyói Silvania ellen. Az Olimpia továbbvitelét szervező Vasile Boudi, aki a klub alelnöke volt legutóbb, elmondta, hogy most csak a pályára lépés a lényeg, nem az eredmény, mert meg kell mutatni, hogy az Olimpia létezik.

„A keretet egyelőre a Kincses Imre által edzett ifjúsági játékosok alkotnak, és néhány rutinosabb focistával is kiegészülve a harmadik ligában is részt akarunk venni. Kapcsolataim révén 5 cég ajánlotta fel segítségét, de a megyei tanács is ígért támogatást a későbbiekben" - mondta Boudi. A csapat szakmai irányítását Both Gábor technikai igazgató valamint Lulu Dragomir és Csík Tibor edzők látják majd el.
 
olimpia_oldalba
szatmar.ro 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: