2009-04-01 18:20:19• hírek • Szatmar.ro

Hazai pályán kapott ki az Olimpia

Mintegy 200 néző látogatott ki szerda délután az egykori Olimpia nevét továbbvivendő, tavaly megalakult Szatmárnémeti Olimpia 2008 tavaszi idénybeli első mérkőzésére.

A negyedik liga A csoportjában a Csík Tibor által irányított szatmári együttes ellenfele a madarászi csapat volt, amely a tabellán két hellyel előrébb állt mint az Olimpia. Az alacsony színvonalú meccs nem bővelkedett nagy helyzetekben, az első 45 percben például nemigen rágták le körmüket a drukkerek izgalmukban.

Az Olimpia 30 fős B középje a csapat buzdítása mellett különös szövegeket skandált román nyelven (Adi Mutu trage cocaină, Mircea Sandu vinde cocaină, Piţurcă vrea să tragă cocaină), amin jól szórakozott a publikum. A félidő végén a madarászi csapat  belőtte a meccs egyetlen és győztes találatát Taloş C. révén, aki a kifutó kapus fölött a hálóba emelt. A szünet után Tînţaş egyenlíthetett volna, de hat méterről a kapusba lőtt. Utána a vendégek két nagy helyzetet is kihagytak, az Olimpiánál csak Nagynak volt lehetősége.

IV. Liga, 14. forduló, A csoport: Szatmárnémeti Olimpia 2008-Madarászi Şoimii 0-1 (Talos C. 45.). Olimpia: Miron - Pop, Dumitraş, Marinică, Antal, Oprea, Chifor, Nagy, Tînţaş, Fărcaş, Both. Cserék: Ţuţuraş, Cânţa, Batin, Şipoş, Coboran, Ardelean, Belbe. Madarász: Pteancu - Anton, Taloş C., Pleth, Szász, Pop F., Temian, Taloş F., Horváth, Hanus, Zaha. Cserék: Bereczki, Pop M., Moldovan, Munteanu, Silaghi.

A képre kattintva elérhető a képgaléria

Az Olimpia FC csapata

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: