2011-10-09 18:26:58• hírek • Szatmár.ro

Hazai pályán 100 százalékos az Olimpia

Az Olimpia szombaton 2:1-re verte hazai pályán a Nyárádtői Unireát.

A hétvégi forduló után továbbra is veretlen hazai pályán a Szatmárnémeti Olimpia, ráadásul most rangadón nyertek a szatmári fiúk. Az Unirea a második, a szatmáriak pedig a negyedik helyen álltak a tabellán, s ahogy az várható volt, mozgalmas meccset játszott a két alakulat. A mérkőzés Csík Tibor számításai szerint vette kezdetét: az ellenfél védekezett, az Olimpia támadott, de gól nem született az első félidőben.

A második félidőben tovább támadott az Oli, de a gól csak nem jött össze. Aztán jött csereként Feier, aki kétszer is nagyon közel volt a gólszerzéshez. A vezető találat megszerzésére csak az utolsó negyed óra elején került sor, amikor Feier egy hatalmas helyzetet követően újra támadásba lendült és fél méterről fejelt gólt. A továbbiakban is Feier parádézott, előbb tíz méterről lőtt rúgását hárította bravúrosan az ellenfél kapusa, majd a csatár adott gólpasszt Gavrilescunak.

Hazai pályán eddig veretlen az Olimpia

Amikor már mindenki indult lassan hazafelé a kétgólos győzelem tudatában, a nyárádtői Moldovan faragott a hátrányból, amikor Prodan két méterre a kaputól rosszul találta el becsúszva a labdát. Ezzel a győzelemmel az Olimpia újra dobogós, a tabella harmadik helyén áll. "Sok helyzetet is kihagytunk, és szerencse, hogy ezek nem bosszulták meg magukat, ha a gólt egy félórával hamarabb kapjuk, akkor bizony nagy gondban lettünk volna" - összegezte a találkozót Csík Tibor.

III. Liga, 8. forduló, 6. csoport: Szatmárnémeti Olimpia-Nyárádtői Unirea 2-1 (Feier 75., Gavrilescu 85., illetve Moldovan 89.). Az Olimpia összeállítása: Şuta - Moş, Sabău, Mureşan F., Micaş (Feier 46.), Botos (Muresan M. 62.), Homorozan (Glodean 72.), Gavrilescu, Villand, Marinas (Prodan 62.), Zsiga.

További eredmények: Kolozsvári Universitatea II-Kolozsvári Sanatatea 3-0, Aranyosgyéresi Seso-Zalatnai CS 2-0, Marosvásárhelyi FCM II- Szászrégeni Avantul 0-1, Zilahi FC-Beszterce Gloria II 2-1, Szászfenesi Unirea-Kolozsvári CFR II 1-0, Tatrangi Unirea-Brassói Corona 0-2, Jádi Vointa-Dési Unirea 2-1.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: