2010-05-31 13:05:52• hírek • Szatmar.ro

Hazai és kölcseys siker Nagykárolyban

A károlyi lányok leiskolázták a mezőnyt, a fiúknál több volt az izgalom.

A hétvégén rendezték a nagykárolyi Elméleti Líceum napjait, ahol a Nagykárolyi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés társszervezésében egy kosárlabda-bajnokság volt az esemény egyik fénypontja.

A lányok mezőnyében a hazai csapat bizonyult a legerősebbnek, és nem is akármilyen mértékben, mivel a Ioan Slavici csapatát 55-26, a Kölcsey Ferenc együttesét pedig 57-19 arányban múlták fölül. Mivel a nyitómeccsen a kölcseysek 54-28-as vereséget szenvedtek a Slavici ellenében, így számukra csak a harmadik hely jutott.

A fiúknál jóval szorosabb volt a verseny, az első meccsen a Kölcsey csak jobb hajrájának köszönhetően tudta megverni a Slavici-ot 49-42-re. Ezt követően a Nagykároly 73-49 arányú győzelmet aratott a Slavici ellen, így az utolsó meccs döntőnek is beillett. Itt a hazaiak a nagyszünetig tudták tartani a lépést, ezt követően viszont a Kölcseyt már nem lehetett feltartóztatni és 47-30-as győzelmet aratott.

A torna végeztével különdíjakat is osztottak. A legtöbb pontot Tripon Daiana (Slavici) illetve Peres Valentin (Nagykároly) dobta, míg a legtechnikásabb játékosnak Pasca Raluca (Nagykároly) és Lazar Darius (Slavici) bizonyult.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: