2015-05-02 15:11:43• hírek • Szatmár.ro, refszatmar.eu

Hazahoztál – Különleges gospel-koncert Szatmárnémetiben

Közép-Kelet-Európai turnéja során a Szatmári Református Egyházmegye és a Királyhágómelléki Református Ifjak Szövetsége szervezésében a Láncos templom melletti Kálvin János Gyülekezeti Házban fog fellépni a világhírű holland Shirchadasj & Band zenekar.

Május 8-án este 19 órától a jótéonysági koncert lelki feltöltődést és felejthetetlen élményt nyújt minden hallgató számára. Adományokat a kárpátaljai szegény családok megsegítésére gyűjtenek!

Az élő nagykoncert 50 fős kórussal, 20 fős nagyzenekarral, különleges élményt nyújtó fény- és hangtechnika kíséretében szólal meg. A mély tartalmú szövegek és a csodálatosan megkomponált zenei háttér profi előadók hangszerein és énekhangján tesz bizonyságot Isten egész világot átölelő szeretetéről. A koncert és igy az idei európai turné a “Hazahoztál” címet viseli, és a megrendítő őszinteséggel szól és gyógyít egy lassan darabjaira hulló, számtalan feszültségtől széttagolt világunkban élő, küzdő emberhez.

Jöjjön el, legyen részese egy felemelő élményt, tartalmas kikapcsolódást nyújtó csodálatos estének 2015. május 8-án este 19 órától a Láncos templom melletti gyülekezeti házhoz.

A koncertre a belépés ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: