2017-10-27 14:48:24• hírek • Szatmár.ro

Havi dráma, színésznőkkel

Nagy sikert aratott a Harag György Társulatnak a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemmel és a Látó Szépirodalmi Folyóirattal közösen szervezett, a SzatmárON program részeként tartott Havi Dráma sorozat első része. Ezért október 29-én, vasárnap újabb kortárs művet mutat be felolvasószínházi formában a társulat.

A sorozat célja, hogy kortárs művekkel ismertesse meg a szatmári közönséget, emellett pedig lehetőséget adjon fiatal rendezőknek a bemutatkozásra. A szatmári Havi Dráma kezdeményezője Keresztesi Ágnes színművész volt, aki egyetemi évei alatt többször is szerepelt a marosvásárhelyi havi előadásokban.

A színház büféjében, a Granstadban 16 órakor kezdődő program alkalmával a színház kulisszái mögé tekinthet be a néző, Josep M. Benet I Jornet  Színésznők című drámájában.

A rendező Beczásy Áron, jelenleg színészként dolgozik a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színháznál. A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem rendező szakán tavaly végezte el a mesteri képzést, Bocsárdi László osztályában.

Az előadás szereplői: Gál Ágnes, László Zita, Rappert-Vencz Stella és Budizsa Evelyn. Keresztes Ágnes ez alkalommal ügyelőként működik közre az előadás létrejöttében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: