2015-12-16 13:26:35• hírek • Kocsis Zoltán

Havazásra számíthatunk a hétvégén?

Ugyan az Avasban már havazatt ezen a télen, Szatmár megyében egyelőre enyhe időjárással köszöntött ránk a naptári tél - ki-ki vérmérséklete és egyéni preferenciája szerint döntse el, hogy sajnos vagy hál'Istennek. Az előrejelzések szerint a hétvégén ismét havazhat a megyében, jelentősebb lehűlésre azonban továbbra sem számíthatunk.

Az országos meteorológiai szolgálat adataira hivatkozva több internetes oldal, köztük a mediafax hírügynökség is azt írja, szerdán, csütörtökön havazásra kell számítanunk Észak-Erdélyben és Máramaros régiójában.

Ezzel szemben a vremea.ro és a német wetter.de oldalak szerint szerdán nem várható csapadék Szatmár megyében, ahol nappal napos időre, éjszaka pedig részben felhős égboltra kell számítanunk. A hőmérséklet pedig az évszakhoz képest rendkívül enyhe, +2 és -1 Celsius fok között változhat.

Szintén száraz időt jósol a két említett oldal csütörtökre, azzal a különbséggel, hogy akkor már napos időre kevésbé, felhőkre viszont annál inkább számíthatunk. Csütörtök éjszakára, péntek hajnalra aztán a vremea.ro 20%-ra, a wetter.de pedig 31%-ra valószínűsítheti a csapadék lehetőségét.

Péntekre aztán ez 40-50% köré emelkedhet, a vremea.ro szerint ekkor számíthatunk havas esőre, havazásra. Éjszakára aztán eláll a csapadék és vasárnap estig ismét száraz időjárásra számíthatunk a vremea.ro szerint.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: