2010-11-17 11:43:11• hírek • Blikk

Havas a csábító

Elképesztő titokra derült fény: miért utálja egymást a magyar televízió két sztárja, Vágó István (61) és Havas Henrik (61). A két férfi személyes háborújának középpontjában, sőt kiváltó okaként egy nő áll, méghozzá Vágó felesége!

A jövő héten kerül a boltokba Bárdos András új könyve, a Vágó Istvánról készült Kinyitom a számat című kötet. A TV2 műsorvezetője itt lebbenti fel a fátylat arról a titokról, hogy miért nem állhatják ki egymást Havassal, s hogy miért csatáznak a nyílt színen. Merthogy az üzengetések, „beszólások", piszkálódások rendszeresen a nagy nyilvánosság előtt történnek.

Amikor felmerült, hogy Vágó István esetleg harcba indul a főpolgármesteri székért, Havas a blogjában azt mondta, hogy „Mivel munkanélküli, nyilván a felesége agyára megy, úgyhogy azt tanácsolom neki, foglalja el magát, tanuljon meg bridzselni. Nehogy alkoholista legyen." Persze Vágó sem késlekedett, a Blikkben válaszolta, hogy „Havas felkészültségére jellemző, nem tudja, hogy én már akkor bridzsversenyeken vettem részt, amikor ő még olajat cserélt a teherautókban." A csata tehát a szemünk előtt zajlott, csak a kiváltó okot nem ismertük. A könyvből azonban az is kiderül. Vágó meséli el, hogyan próbálta elcsábítani a feleségét Havas.

„Talán nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes bulin voltunk, tudod, régen szerepeltem benne, ezért sokáig rendszeresen meghívtak. Havas egész este szinte csak Nyuszival beszélgetett. - De ismerték egymást? Tudta, hogy kivel beszél? - Hát persze! Aztán néhány nappal később lementünk a tengerpartra valahova. Látom, illetve hallom, hogy késő éjjel, miközben barátainkkal scrabble-t játszottunk a teraszon, a feleségemnek folyamatosan csipog a telefonja, és újabb és újabb SMS-eket kap. Kérdem tőle, hogy ki az. Mondja, a Havas. És mit ír? Megmutatta. A lényeg: találkozni akar vele. És Nyuszinak arra a kérdésére, hogy nem zavarja-e, hogy neki férje van, NEM volt a válasza. Na, erre visszaírtam én Havasnak.

„Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?" Később azt állította, hogy nem kapott ilyen SMS-t. De hazudik.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Házasok Vágó István és felesége, Judit
Házasok
Vágó István és felesége, Judit


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: