2010-11-18 08:57:42• hírek • Blikk

Havas: Remélem, Vágót megüti a guta!

Tegnap bombát robbantott Vágó István (61), aki Bárdos András jövő héten boltokba kerülő Kinyitom a számat című új könyvében azt állítja, hogy Havas Henrik (61) megpróbálta elcsábítani a feleségét. Havas Henrik a maga szokásos stílusában válaszolt kollégája „vádjaira".

- Mióta ismerik egymást Vágó Istvánnal?

Havas Henrik: Jó huszonöt éve. Egykori rádiós kollégám, Kazal János hozott össze minket egy rádióműsorban, szerintem az volt a Heti hetes elődje. Verebessel, Horváth Jancsival, Bethlennel beszélgettünk aktuális dolgokról. Ez még a Kádár-korszak vége felé volt, és egyszer a Vágó is beült közénk. Aztán azt mondta, hogy ő többet nem jön, mert ő gyáva volt. Egyébként tényleg az.

- Judittal hogyan ismerkedtek meg?

Havas: Valószínűleg egy Heti hetes-bulin találkoztunk, merthogy ebben a műsorban is volt egyszer Vágó. Bele is bukott. Játszotta az agyát, és ez piszkosul nem jött be senkinek. Erre az egy alkalomra hivatkozva, évente kétszer ő is vendég volt az évadzáró és nyitó bulikon. Egy ilyenen találkoztam Judittal, és aztán órákon keresztül beszélgettünk. Tündéri nő. Okos és szép egyszerre, annak ellenére, hogy néha Vágónénak hívják.

- Tetszik mint nő?

Havas: Igen. Mielőtt rákérdezne, már most mondom, hogy én szeretem a feleségem.

- Tényleg, ő mit fog szólni ehhez?

Havas: Már immunis. Figyeljen: 39 éve vagyunk házasok. Talán ha 17 évesen Juditot csíptem volna fel az Ifoparkban, akkor Judit élvezné velem az év minden napját.

- Mi a hosszú házasság titka?

Havas: Például az, hogy nem kapjuk ki a feleségünk kezéből a telefont, mint ahogy Vágó tette, ahelyett, hogy ült volna a seggén, és scrabble-ozott volna tovább. Megjegyzem, volt már dolgom féltékeny férjekkel, de olyan hülyével, aki még híreszteli is, hogy a felesége más iránt vonzódik, szóval ilyen hülyével, mint a Vágó, még nem találkoztam.

- Mennyire veszélyeztette a házasságukat?

Havas: Nézze, Judit okos asszony, azt a néhány évet, ami még Vágóval hátravan, már fél lábon is kibírja.

- És akkor színre lép maga?

Havas: Legfeljebb, ha ugyanabba az öregek otthonába kerülünk.

- Bombázta SMS-ekkel?

Havas: Pont az a típus vagyok, aki kitartóan bombáz egy nőt...

- Hívta találkozni a feleségét?

Havas: Vágó szerint randira hívtam. Nekem erről igazán nincs kedvem beszélni, amit eddig mondtam, az csak a szokásos ugratás, re-szokásos ugratás, remélem, megüti még a guta Pistát.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Havas Henrik a maga szokásos stílusában válaszolt kollégája „vádjaira".
Havas Henrik a maga szokásos stílusában válaszolt kollégája „vádjaira".


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: