2016-10-21 01:16:24• hírek • Blikk.hu

A megújult Frizbiben feszült egymásnak Hajdú és Havas

Végre szemtől szembe találkozott Hajdú Péter és Havas Henrik. Az idősebb tévés a minap kemény szavakkal illette a sajtóban kollégáját. Most pedig Hajdú Péter a saját műsorában próbált magyarázatot kapni kérdésére a Tanár úrtól:

„Miért vagyok szar riporter?" Válaszát nem rakta zsebre a producer/műsorvezető. Nem ért a nőkhöz, és rossz­ riporter - érte a támadás Hajdút saját csatornája, az ATV másik műsorvezetőjétől, ami mellett az érintett természetesen nem mehetett el kommentár nélkül.

A producer kemény szavakkal illette Havast, hogy aki ezek után mégis elfogadta a szerinte csapnivaló riporter meghívását a Esti Frizbi Hajdú Péter című műsorba. Havas természetesen ezúttal sem finomkodott. Elsőként azt tisztázták, hogy miért is nem érthet a producer a nők nyelvén.

- Telesírtad a bulvárt, hogy egyszer elhagyott egy barátnőd, és akkor tényleg zokogtál, utána azt mondtad, hogy minden nőt megkapsz, akit kinéztél magadnak. Az én megfigyelésem az, hogy aki ilyeneket nyilatkozik, az vagy látens homoszexuális, impotens, esetleg valamit kompenzál - magyarázta a Tanár úr, és ezután jött csak a java.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: