2009-02-04 15:33:27• hírek • Szatmár.ro

Hatvanegy ponttal nyertek a lányok

Egy pillanatig sem volt kétséges, hogy a Szatmárnémeti VSK élvonalbeli női kosárlabda együttese nagyarányú győzelemmel kezdi a bajnokság ma kezdődött tavaszi idényét, ugyanis ellenfele a serghajtó, és eddig minden meccsét elvesztő gyulafehérvári gárda volt.

 

Az őszi idegenbeli találkozón a szatmáriak 43 ponttal nyertek, és erre most még sikerült is rátenni egy lapáttal, a vége 61 pontos VSK-siker lett. A szatmáriaktól Graham influenza, Czukor boka, Adina Pop pedig térdproblémái miatt nem lépett pályára, így szóhoz jutottak a juniorok is, Mészáros, Motişan és Vértes. Az első negyedben a vendégek már-már rekordba is beillő negatív teljesítményt nyújtottak, ugyanis mindössze két pontot szereztek a szatmáriak huszonegyével szemben.

A második negyedben egyszerre mind a három szatmári ifjúsági kosaras is a pályán volt, de a vendégek így is csak egy akciókosarat értek el, a többi öt pontot büntetőkből szerezték. A harmadik negyed első két percét lazára vette a VSK, az ellenfél szerzett három pontot, de a továbbiakban ennyivel is maradtak. A befejező negyedben már az addigi legeredményesebb szatmári, az újonnan igazolt Claudia Pop is pihent, így csak kilenc ponttal nyerte a záró szakaszt a VSK.

A osztály, 14. forduló: Szatmárnémeti VSK-Gyulafehérvári CSU LPS 79:18 (21:2, 25:7, 19:3, 14:5). A szatmári csapat pontszerzői: Claudia Pop 19, Monica Urse 14, Laura Drăgoescu 12, Mészáros Izabella 12, Adriana Pricop 10, Cristina Motişan 6, Andreea Nemeş 4, Vértes Laura 2.

Sima győzelmet arattak a kosárlabdázó lányok

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: