2013-06-04 15:04:15• hírek • Kocsis Zoltán

POFF - Másfél évtizede a horgászok szolgálatában

Esős időben harapnak a halak, tartja egy régi horgász axióma. Az esős idő egy ideje már adott, ám nyilván a horgászok túlnyomó többsége előnyben részesíti a jó időt, amikor egy kis sziesztával összekötött pecázásra kimehet a vízpartra. Aki még nem szerezte be az előbb-utóbb csak megérkező nyári szezonra a hozzávalókat, az keresse Szatmárnémetiben a POFF horgászüzletet.

A POFF immár másfél évtizede áll rendületlenül a horgászok szolgálatában - nem csak a szatmári, hanem a határ másik oldalának és a szomszédos megye pecázóinak is egyik kedvenc, megbízható partnere.

A POFF egyik különlegessége, hogy nagyon sok terméke egyedi, saját készítésű. Preparálásukban hatalmas segítséget jelent, hogy az ott dolgozók valamennyien megszállott horgászok és több évtizedes tapasztalataikat vetik latba a csalik, etetőanyagok elkészítésében.

A tapasztalat akkor ér valamit, ha ezt meg is lehet osztani, vélik a POFF-nál, ezért egy-két jó tanáccsal, útbaigazítással bármikor készek segíteni ügyfeleiknek. Mindez persze vajmi keveset érne minőségi termékek nélkül! „Amiről azt tapasztaljuk, hogy minősége nem üti meg a kívánt színvonalat, azonnal eltávolítjuk a polcokról. Sajnos, volt már példa rá az elmúlt 15 évben", mondja Varga József üzletvezető.

Keresd Szatmárnémeti egyik legjobban felszerelt horgászboltját a Darai út 10. szám alatt hétköznaponként 09.00-18.00, szombaton pedig 08.00-16.00 órák között vagy telefonon a 0361-425224 számon.

Ne feledd tehát, akár kezdő, akár profi horgász vagy, a POFF a te partnered!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: