2017-01-03 12:10:20• hírek • Kocsis Zoltán

Hatszor szúrta magát mellkason, de megmentették

Három nap alatt két öngyilkosságot megkísérlő férfit mentettek meg a szatmári mentősök: egyikük felakasztotta magát, másikuk öncsonkítással próbálkozott. Utóbbit Nagybányán kezelik, számolt be a mentőszolgálat.

Az első eset még december 30-án, pénteken történt, amikor egy férfi szatmárudvari házának genedájára akasztotta fel magát. Szerencsére a családtagok még idejében rátaláltak és levágták a kábelt, amivel felakasztotta magát.

A kiérkező mentősök öntudatlan állapotban találták a férfit, ám légzése még nem omlott össze, noha meglehetősen ziháló volt. A Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára szállították.

Az új esztendő első napján Krasznaterebesen riasztották a mentősöket, mivel egy 32 éves, meglehetősen ittas férfi mellkason szúrta magát egy késsel. A férfi testén talált egyéb önsérelmi nyomok - vágások, szúrások következtében - pszichiátriai problémákra utaltak.

A páciens összesen hatszor szúrta bele a kést mellkasának bal oldalában, ennek ellenére tudatánál volt, amikor a mentősök a helyszínre értek. Légzése, vérkeringése kiegyensúlyozott volt, noha mellkasa erősen hörgött. A férfit a sürgősségi osztályra szállították, ahol légmell fennállását valószínűsítették, ezért átszállították Nagybányára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: