2007-06-28 16:25:47• hírek • Tamás Jakab

Pályázat hátrányos helyzetűeknek

 A Nyilas Misi Tehetségtámogató Egyesület jelentkezőket vár.

A Nyilas Misi Tehetségtámogató Egyesület azt a célt tűzte ki maga előtt, hogy segítse a hátrányos helyzetben élő iskolások továbbtanulását. Amennyiben magyar nyelven végezted tanulmányaidat, vagy magyar nyelven fogod folytatni őket és jegyeid kiemelkedők, falun vagy szórványkörnyezetben élsz, és szüleid gyenge anyagi körülményei miatt hátrányt szenvedsz a tanulásban, jelentkezz (a családban az egy főre eső jövedelem nem haladhatja meg a 440 lej).  A jelentkezők pályázati úton elérhető támogatása hetedik, nyolcadik, kilencedik vagy tizedik osztálytól kezdődik, és szerencsés esetben egészen az érettségiig tart.

A jelentkezéshez szükséges egy adatlap kitöltése, ami a nyilas_misi@yahoo.com email címen igényelhető. Ezt, és az adatlapon felsorolt iratokat küldjétek el a következő címre július 16-ig: Asociatia de Protejare a celor Talentati „Nyilas Misi”, 400604 Cluj-Napoca, B-dul 21. Decembrie 1989. nr. 116.  Telefon: 0264 591582.

Az elnyerhető ösztöndíj havonta 9 ezer forint, amit szeptember hónaptól folyósítanak. A további tanulmányi eredményedet és a családod anyagi helyzetét ezt követően családlátogatásokkal ellenőrzik majd.

 

 


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: