2019-12-17 08:54:09• hírek • Bede Emőke

Hátrányos helyzetű családoknak gyűjtöttek a kisiskolások

Az Avram Iancu Általános Iskola az utóbbi időben többször is bebizonyította, hogy nagylelkűségben nincsen náluk hiány: nemrégiben a rászorulóknak gyűjtöttek, majd a kicsi Noel számára rendeztek karitatív célú kupakgyűjtést, és csatlakoztak az RMDSZ Nőszervezet által szervezett cipősdoboz-akcióhoz is.

Hétfőn egy újabb nemes célt teljesítettek az elemi osztályosok: az előkészítő, illetve az I-IV. osztályos kisdiákok tanítónőik vezetésével tartósélelmiszereket gyűjtöttek, melyeket a hátrányos helyzetű családokat támogató Segíts te is Egyesületnek ajánlottak fel. A csomagok szinte teljesen megtöltötték az autót, így az egyesület egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy minden család asztalára meleg étel kerülhessen a közelgő ünnepen.


A Segíts te is Egyesület a korábbi években kialakult hagyományt folytatva ismét szeretne meleg étellel és egy kiadós hidegtállal kedveskedni mindazoknak a családoknak, akiknek asztalára enélkül talán nem kerülhetne ünnepi fogás. Szerencsére már megvan a konyha, ahol mindezt el lehet készíteni, viszont hozzávalókból híján állnak. Épp ezért mindazok, akik úgy érzik, támogatnák az egyesületet ebben a nemes feladatban, megtehetik mindezt a Kazinczy utcán található non-stop patikában, illetve az egyik teafüveket árusító faházikónál, az új központban. Mindkét helyszínen egy dobozt helyeztek ki a Segíts te is Egyesületet támogatni kívánók számára. Ugyanakkor utalással is lehet segíteni munkájukat, az egyesület a RO04RNCB0226154405050001-es számlaszámra várja az adományokat.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: