2017-05-19 16:35:07• hírek • Kocsis Zoltán

Hatósági segítség a roncsprogramban résztvevőknek

Csütörtökön útjára indult az idei roncsautó-program, a Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal pedig rendkívüli intézkedéssel igyekszik segíteni a programban érintetteket.

Tekintve, hogy az adminisztrációs feladatok elintézésére alig 30 nap áll rendelkezésre, a kormánybiztosi hivatal külön ablakot nyit a programban résztvevők számára a gépjárműbejegyzési és nyilvántartási hivatal Petőfi utcai székhelyének belső udvarán. Itt minden hétköznap 08.30-10.30 között nyújthatják be a szükséges dokumentumokat az érintettek.

A dossziénak tartalmaznia kell egy kérvényt (a formanyomtatvány letölthető a prefektusi hivatal honlapjáról), az eredeti forgalmi engedélyt, a gépkocsi törzskönyvét (eredeti és fénymásolt példányban), a rendszámtáblákat, egy igazolást, hogy a gépkocsit leadták egy roncstelepen, igazolást a helyi adóhivataltól, a forgalomból való kihúzást igazoló dokumentumot (három példányban, szintén letölthető a prefektúra honlapjáról), valamint a jármű tulajdonosának személyigazolványát (eredeti és fénymásolt példányban).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: